Om meg

Bildet mitt
I'm a hippie at heart with a deep love for rock 'n roll. I love fashion, art, people, Beatles, big cities, faux fur, coffee, tatoos, wine, red lipstick, rock n' roll, cigarettes, clutches, dresses, music, leather, London, lace, books, green and white tea, Bob Dylan, politics, hippies, inspiration, memories, sequins, nailpolish, conserts, Nirvana, summer, shabby things, chai latte, incense, to write, grunge, autumn, magazines, Velvet Underground & Nico, flea markets, Berlin, vintage, Edie Sedgwick, Andy Warhol, fringes, big earrings, Camden and sometimes changes.

torsdag 26. juni 2008

Dilemma...


Det er dilemmaer hvor enn jeg snur meg! Okei, det var kanskje litt overdriv, men jeg finner så mange kjoler jeg har lyst på... Var inne på en internettside hvor de hadde så mange fine kjoler, og jeg hadde jo lyst på omtrent halvparten (det var forøvrig 36 sider med kjoler). Og jeg lurer kanskje på om jeg skulle tatt meg råd til å kanskje kjøpe hvertfall èn... De er jo så fine. Kjoler gjør en glad :)
Noe annet som gjør en stakkar som er sliten etter jobb glad, er å komme hjem og høre at dine kjære foreldre har kjøpt Bruce Springsteen konsertbillett til deg (fordi de fikk dårlig samvittighet for at de ikke kjøpte til deg i utgangspunktet). Det var koselig :) Så nå skal jeg på konsert neste mandag. Det blir jo en flott uke; mandag --> konsert, onsdag --> Berlin.
Tenkte jeg skulle ut i Oslo til lørdag. Er litt lei av å dra ut her, for det er relativt lite liv. Så da blir Oslo en fin avveksling. Er jo også spesielt gøy siden jeg jobber 9-18 før på dagen, for så å dra rett på fylla. Jaja, man er nå ung bare èn gang, man får gjøre det så morsomt som mulig :) Sove kan man gjøre når man er død.... eller på søndag.
"... when you were young..." <3

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Kjoler er ikke bare-bare!:) Livet ville vært svært kjedeligere uten kjoler synes jeg.

Lisemor sa...

Takk! Endelig ei som ikke er oppgitt over meg. Kanskje fordi vi har samma problemet? :P