Om meg

Bildet mitt
I'm a hippie at heart with a deep love for rock 'n roll. I love fashion, art, people, Beatles, big cities, faux fur, coffee, tatoos, wine, red lipstick, rock n' roll, cigarettes, clutches, dresses, music, leather, London, lace, books, green and white tea, Bob Dylan, politics, hippies, inspiration, memories, sequins, nailpolish, conserts, Nirvana, summer, shabby things, chai latte, incense, to write, grunge, autumn, magazines, Velvet Underground & Nico, flea markets, Berlin, vintage, Edie Sedgwick, Andy Warhol, fringes, big earrings, Camden and sometimes changes.

tirsdag 30. september 2008

Høstens lykke

Hvor søt er ikke denna termosen? Tenkte jeg skulle være litt økonomisk av meg å begynne å ha med meg kaffe på skolen. Termosen kosta 79 kr på Kremmerhuset, noe som er ca det beløpet jeg bruker på kaffe i løpet av et par dager. Dessuten er termosen mye finere enn de papp-koppene :)

Kjøpte et par nye støvletter. Ikke noe spesielt fancy ved dem, men de er veldig like et par jeg allerede har som jeg har gått ut. De er rett og slett utslitte.. Derfor hadde jeg lyst på et par som var like. De går jo til alt. Kjekt..

Jeg elsker fortsatt oversized-trenden, jeg.. Finfin genser fra Gina Tricot til 149 kr.
Nå skal jeg la bankkortet ligge hjemme en stund, tenker jeg...


5 kommentarer:

Hippie, hippie - milkshake sa...

fin termos. tør ikke teke på hvor mange penger det går til iskaffe og chai i uka.. smarte kjøp- handlet alt for mye jeg også den siste tiden- men dog det meste på secondhand...

Lisemor sa...

Ja, skulle gjerne hatt noe av det jeg har sett på bloggen din i det siste ;) Blir desverre lite sånt med denna økonomien.. Men termos var en fin løsning, syntes jeg. Hehe..

Miss Jenny sa...

Det var en kjempe søt termos! Jeg ønsker meg en termos fra Starbucks, selvfølgelig! De skoene var enkle og fine, hvor har du kjøpt de?

XOXO

FrkTetlie sa...

Kjempesøt termos! Hvor har du kjøpt skoene? Har også et par som er like, men som etter 4 besøk hos skomakeren er vanskelig å redde:/

Lisemor sa...

De er fra Din Sko. Liker skoene derfra, er så billig ;) De kosta 399,- Tror de nettopp er kommet inn. Jeg hadde også et par sko som var ganske like, men de er så utgått at det var på tide med noen nye.