Om meg

Bildet mitt
I'm a hippie at heart with a deep love for rock 'n roll. I love fashion, art, people, Beatles, big cities, faux fur, coffee, tatoos, wine, red lipstick, rock n' roll, cigarettes, clutches, dresses, music, leather, London, lace, books, green and white tea, Bob Dylan, politics, hippies, inspiration, memories, sequins, nailpolish, conserts, Nirvana, summer, shabby things, chai latte, incense, to write, grunge, autumn, magazines, Velvet Underground & Nico, flea markets, Berlin, vintage, Edie Sedgwick, Andy Warhol, fringes, big earrings, Camden and sometimes changes.

mandag 1. september 2008

Oh so broke...

Det er stadfestet; jeg eier ikke grenser. Jeg innbiller meg selv at jeg mååå jo ikke kjøpe noe når jeg er innom en butikk, men hva skjer? Jeg går ut med noe som jeg bare "måtte" kjøpe. I dag skjedde det igjen. Så nå har ikke jeg penger til middag på en stund. Men pytt, tingene er jo så vakre.
Både genseren (organisk bomull, for øvrig) og vesten er fra Gina Tricot. Jeg er blakk, men (nesten) lykkelig. Fant nemlig noen andre ting også jeg gjerne skulle ha hatt...
Synes den rutete toppen var kjempe kul, men klarte å henge den fra meg. Så vidt. Men jeg vender sterkt tilbake så fort jeg får penger! Jeg har hatt skikkelig lyst på en skinnkjole en stund, og nå har Gina Tricot endelig fått den inn. Jeg turte forresten ikke å prøve den, rett og slett i ren frykt for at jeg ville få alt for lyst på den..

1 kommentar:

Hippie, hippie - milkshake sa...

du må skaffe deg den skinnkjolen synes jeg:) veldig kul... H&M har hatt en de også, og jeg angret på at jeg ikke kjøpte den. c