Om meg

Bildet mitt
I'm a hippie at heart with a deep love for rock 'n roll. I love fashion, art, people, Beatles, big cities, faux fur, coffee, tatoos, wine, red lipstick, rock n' roll, cigarettes, clutches, dresses, music, leather, London, lace, books, green and white tea, Bob Dylan, politics, hippies, inspiration, memories, sequins, nailpolish, conserts, Nirvana, summer, shabby things, chai latte, incense, to write, grunge, autumn, magazines, Velvet Underground & Nico, flea markets, Berlin, vintage, Edie Sedgwick, Andy Warhol, fringes, big earrings, Camden and sometimes changes.

lørdag 20. september 2008

Leather...


Noen som husker denne? Har vært litt sånn om og men om jeg skulle kjøpe den eller ikke, men nå har jeg endelig fått surra meg til og kjøpt den :) Skal på bokstavfest i kveld, og fant da ut at det var en glimrende anledning til å få brukt den. Flaks at den var igjen i min størrelse..


Det blei selvfølgelig ikke det eneste jeg kjøpte..

Neglelakk som jeg har store planer om å bruke neste helg, hvor det er fargekoder på SamfundetVelvet Underground-album som jeg har mast om en stund, og en dvd som er basert på Kurt Cobains siste dager.. Jeg liker Kurt Cobain..

Detta er baksida på genseren.. Synes den var så kul. Er ganske lang, så tenkte den kunne brukes over skinn tights :)

6 kommentarer:

Hippie, hippie - milkshake sa...

tror jeg også må skaffe meg last days med Kurt Cobain... tenk å ha vært på konsert med han og Nirvana...
fett du kjøpte skinnkjolen

Lisemor sa...

Ja, det hadde vært noe. Kurt Cobain er noe for seg selv :) Glad jeg kjøpte kjolen! Brukte den på lørdag, og likte den veldig godt.

BHH sa...

Den siste toppen der er skikkelig stilig, jeg prøvde den på Bik Bok, men så funka den ikke så bra på meg.

Lisemor sa...

Ja, den er veldig kul. Nå har det seg at jeg på en eller annen mirakuløs måte klarte å ta feil størresle, så må bytte den. Og er redd jeg egentlig trenger pengene mer enn en genser :(

lissis sa...

Kurt Cobain var fantastisk. Synd jeg aldri får sett Nirvana live :(

Lisemor sa...

Jepp, jeg vet. Et lite geni det der..