Om meg

Bildet mitt
I'm a hippie at heart with a deep love for rock 'n roll. I love fashion, art, people, Beatles, big cities, faux fur, coffee, tatoos, wine, red lipstick, rock n' roll, cigarettes, clutches, dresses, music, leather, London, lace, books, green and white tea, Bob Dylan, politics, hippies, inspiration, memories, sequins, nailpolish, conserts, Nirvana, summer, shabby things, chai latte, incense, to write, grunge, autumn, magazines, Velvet Underground & Nico, flea markets, Berlin, vintage, Edie Sedgwick, Andy Warhol, fringes, big earrings, Camden and sometimes changes.

fredag 12. september 2008

Update

I går var jeg på ølkurs på Dahls! Nå er jeg egentlig ikke så veldig glad i Dahls øl, men siden jeg bor i Trondheim, og Aass tydeligvis ikke er normalt her oppe, er det det greieste alternativet. Men uansett.. På bilde ser man noen av mine og Julies smaksprøver. Var egentlig litt gøy..


Kjøpte denna på Gina Tricot i forigårs. Tenkte jeg skulle ha den på Silver-konserten i mårra med et par skinntights :) Det kuleste ville jo vært og hatt pumps til, men nå har det seg litt sånn at jeg er altfor høy til å gå med høye hæler, så jeg får finne på noe lurt.

Nå skal jeg straks ned å kjøpe vin, deretter på vors hos Julie og så på innflytningsfest. Det blir koselig. Hører for øvrig på Bruce Springsteen. Det siste albumet hans minner meg om sommer :)

2 kommentarer:

Hippie, hippie - milkshake sa...

øl-kurs hørtees bra ut.. he he

Lisemor sa...

Ja, det var egentlig litt gøy. Skulle liksom smake forskjell og sånn da. Desverre er ikke jeg en veldig øl kjenner, så det gikk vel egentlig ikke så veeeeldig bra. Hehe. Men er morsom kveld var det uansett.