Om meg

Bildet mitt
I'm a hippie at heart with a deep love for rock 'n roll. I love fashion, art, people, Beatles, big cities, faux fur, coffee, tatoos, wine, red lipstick, rock n' roll, cigarettes, clutches, dresses, music, leather, London, lace, books, green and white tea, Bob Dylan, politics, hippies, inspiration, memories, sequins, nailpolish, conserts, Nirvana, summer, shabby things, chai latte, incense, to write, grunge, autumn, magazines, Velvet Underground & Nico, flea markets, Berlin, vintage, Edie Sedgwick, Andy Warhol, fringes, big earrings, Camden and sometimes changes.

mandag 15. september 2008

Når kulda setter inn..

Jeg merka det i dag, det er trist, men skinnjakke er ikke varmt lenger. Faktisk så er det ganske kaldt. Her hadde jeg sitti hele dagen på skolen bare for å lese, og når jeg da endelig kommer ut i frisk luft, er det kald. Veldig kaldt. Noe som gjorde at jeg fort opprettet en ny ønskeliste oppi hodet mitt.
Varmt, deilig sjal.


Som jeg elsker leopard kåper. Har ønsket meg en slik ganske så lenge, og jeg fant til og med en i en vintage butikk i Berlin. Desverre var den litt for stor, så jeg kjøpte den ikke, men jeg angrer skikkelig. Heldigvis har Topshop fått inn denne, og den er høyt på ønskelisten.Enda mer ønsker jeg at jeg var lav, sånn at jeg kunne kjøpt herligheter som disse. Men neida.. Kan jo glane da heldigvis..

4 kommentarer:

Miss Jenny sa...

Det er bare tull at du ikke ha på deg høye sko når du er lang!

Og det var noen lekre sko :D

Lisemor sa...

Det kan du si det, du som er lav!!

Jeg veit, de er råe.. Men tror heller jeg får satse på kåpa ;)

Miss Jenny sa...

Ja, okeida.. Men du ser jo mange laaaaange modeller og slikt som går med høyehæler ;)

Håpen verdig lekker! Skulle ønske at budsjettet mitt kunne hode til en nye fauxpels kåpe også

Lisemor sa...

Altså.. Det er vel litt forskjell på meg og en modell :P