Om meg

Bildet mitt
I'm a hippie at heart with a deep love for rock 'n roll. I love fashion, art, people, Beatles, big cities, faux fur, coffee, tatoos, wine, red lipstick, rock n' roll, cigarettes, clutches, dresses, music, leather, London, lace, books, green and white tea, Bob Dylan, politics, hippies, inspiration, memories, sequins, nailpolish, conserts, Nirvana, summer, shabby things, chai latte, incense, to write, grunge, autumn, magazines, Velvet Underground & Nico, flea markets, Berlin, vintage, Edie Sedgwick, Andy Warhol, fringes, big earrings, Camden and sometimes changes.

onsdag 27. august 2008

Magazines, darling


Jeg synes det er litt trist å bare legge bort blader etter jeg har lest dem, derfor pleier jeg alltid å klippe ut det jeg liker, og legger det i en mappe. Den begynner å bli ganske tjukk nå...

3 kommentarer:

Miss Jenny sa...

Det er en virkelig lur idé! Du ga meg løsningen på å få tilbake litt plass i bokhyllen - som for tiden er okkupert med blader av diverse slag ;)

Takker! <3

- Ingvild: sa...

Lise :)
Jeg må si jeg er jevnlig innom bloggen din, er så koselig å høre hvordan dere har det der oppe i nord :D

All ære til en suuuper blogg av en super søt jente <3

Lisemor sa...

Så søte dere er :) Ingvild; visste ikke du var her inne! Men er jo en grei måte å holde dere oppdaterte på.. Hehe.
Jenny; har holdt på med dette en stund nå, så må snart kjøpe en perm. Jeg foreslår at du kanskje skal lage et litt bedre system enn det jeg har ;) For jeg har nemlig ikke et.. Men blader er gøy, særlig å finne masse du liker. Ligger masse inspirasjon i å se tilbake på sånne ting :)