Om meg

Bildet mitt
I'm a hippie at heart with a deep love for rock 'n roll. I love fashion, art, people, Beatles, big cities, faux fur, coffee, tatoos, wine, red lipstick, rock n' roll, cigarettes, clutches, dresses, music, leather, London, lace, books, green and white tea, Bob Dylan, politics, hippies, inspiration, memories, sequins, nailpolish, conserts, Nirvana, summer, shabby things, chai latte, incense, to write, grunge, autumn, magazines, Velvet Underground & Nico, flea markets, Berlin, vintage, Edie Sedgwick, Andy Warhol, fringes, big earrings, Camden and sometimes changes.

søndag 31. august 2008

Hmm..

(Er dette et tegn at at all statsvitenskapen gjør det slik at jeg rett og slett begynner å få en dårlig, politisk humor? For når foreleseren viste oss denne, holdt de fleste av oss på å le oss ihjel..)

Samtale over det maritime VHF-sambandet mellom amerikanere og kanadiere utenfor kysten av Canada den 10. oktober 1995:

Amerikanerne: Vennligst skift kurs 15 grader nordlig retning for å unngå kollisjon! Over.

Kanadierne: Jeg anbefaler deg å skifte din kurs 15 grader syd for å unngå kollisjon! Over.

Amerikanerne: Dette er kapteinen på et amerikansk marinefartøy. Jeg gjentar: Skift kurs umiddelbart! Over.

Kanadierne: Nei! Jeg gjentar: Jeg anbefaler deg å skifte kurs! Over.

Amerikanerne: Dette er hangarskipet US Abraham Lincoln, det nest største krigsskip i den amerikanske marine. Flotiljen består forøvrig av tre cruisere, tre motortorpedobåter og flere forsyningsskip. Jeg krever at du endrer kurs 15 grader nord eller forbered deg på at nødvendig makt vil bli brukt for å sikre dette fartøyet! Over.

Kanadierne: Dette er et fyrtårn… Over og ut!

torsdag 28. august 2008

Take a walk on the wild side

Andy Warhol Superstars
"Holly came from Miami, f.l.a. Hitch-hiked her way across the USA, plucked her eyebrows on her way, shaved her legs and then he was a she, she says, hey babe, take a walk on the wild side" - Lou Reed in the song, "Take a walk on the wild side"

"Jackie Curtis is not a drag queen. Jackie is an artist. A pioneer without a frontier." - Andy Warhol

"You must be tru to yourself no matter what it cost, it is the highest form of morality". - Candy Darling
Disse "jentene" var levende kunstverk på 1960-tallet. De ville ha mer enn det samfunnet kunne gi dem, så de gjorde om livene sine, og ble en del av the Factory, og Andy Warhol's yndlinger. De var verken kvinner eller menn, kun fantastiske. Lou Reed skrev en hyllest til dem i sangen "Take a walk on the wild side". Det var disse som var de virkelige it-jentene på denne tiden, og det var de som hang med rockestjerner, poeter og kunstnere. Desverre var de for kontroversielle for samtiden, og flere ødela livet sitt med narkotika og depresjon, akkurat som mange andre av de som var en del av Andy Warhols "the Factory".

onsdag 27. august 2008

Magazines, darling


Jeg synes det er litt trist å bare legge bort blader etter jeg har lest dem, derfor pleier jeg alltid å klippe ut det jeg liker, og legger det i en mappe. Den begynner å bli ganske tjukk nå...

Og når man er blakk...





... har man selvfølgelig lyst på alt man ikke kan få. Elsker disse itemsene fra Topshop. Spesielt skjørtet og clutch-vesken. Om noen føler en sterk trang til å glede meg, er det bare til å kjøpe, og sende det til meg i posten.
Hjertelig takk..


Hard days...

Her sitter jeg i slække klær og med en kaffekopp i handa. Tenkte det var et veldig interessant innlegg ;) Har sitti og lest omtrent i hele dag, og det kunne jo vært greit, MEN (og det er et stort men), jeg har jo bare lest på samma kapittel i hele dag. Noe som gjør at jeg ligger liiiiiitt etter min egen plan (og foreleserens, for den saks skyld). Men det er vel for så vidt ikke så interessant for dere å lese om :P

Jeg er blakk.. Veldig blakk.. Det er kjedelig. Merker at jeg egentlig ikke har noe interessant å skrive om akkurat nå, så jeg går tilbake til kaffen min jeg..

tirsdag 26. august 2008

Shopping

Nå har det seg jo sånn at jeg er student. Og siden jeg hadde så fryktelig mye penger (*kremt*), tenkte jeg at jeg måtte ut å shoppe litt. Trenger jo ikke mat på en stund, mener jeg....


Kjøpte denne t-skjorta på Bik Bok. Elsker oversized trenden, og disse t-skjortene kan styles med hva som helst.

Har de bare i noen farger allerede...

Siden jeg elsker Beatles og Bly, 'måtte' jeg nesten ha siste boken i serien. Selv om jeg egentlig ikke burde lese noe særlig annet enn faglitteratur.. (Og siden jeg for så vidt er midtveis i en annen bok. Men pytt sann..)
Dette innlegget skrives da mens jeg drikker kaffe av den fine Beatles-koppen min. Under ser dere en av de mange fine bøkene jeg må lese i for tiden.
Som man kanskje skjønner, blir det ikke mye shopping på meg fremover. Hvertfall ikke hvis jeg har vett til å la være. Til gjengjeld var jeg med en kamerat i dag for å handle klær, og jeg (og ei venninne) plukka ut ALT han skulle ha. Så jeg fikk jo handla allikevel.. Bare synd det ikke var til meg. Jaja..

Outfit


Jeg elsker kjoler! De er uten tvil mitt yndlingsplagg, noe de har vært ganske lenge nå. Desverre var jeg litt flinkere til å bruke kjoler for en liten stund siden, men det kan ha noe med at jeg kanskje er litt lei de jeg har. Men denne kjolen er jeg skikkelig glad i! Hadde den på meg i går.. Den er litt ballerina-aktig med tyll under skjørtet, sånn at den går liiitt ut. Falt for den første gang jeg så den i Oslo. Ironisk nok måtte jeg til Berlin før jeg fikk somla meg til å kjøpe den.. Når jeg så den i butikken der, tok jeg det som et tegn ;)

mandag 25. august 2008

Jeg ønsker meg..

- Frynseveske
- Øredobber fra Gina Tricot
- Kort skinnjakke
- Ny tatovering
- Vans
- Kjoler
- Flere buddhaer til å pynte opp med...
- ...spesielt da et par bilder av en buddha, som selges på Kremmerhuset
- Leilighet
- Aftenposten-abbonement (Jepp...)
- "I'm not there"-dvden
- The Velvet Underground-album

..og sikkert masse annet som jeg ikke kommer på i farta.

søndag 24. august 2008

Silver

Silver har vært et av yndlingsbandene mine lenge nå, og til min store overraskelse, og ikke minst glede, fant jeg ut at de kommer for å spille konsert på Samfundet om tre uker. Til alle som bor i Trondheim; hold av denne kvelden og kom på konsert! De er helt syke live, så det blir nok en veldig bra kveld. I tillegg slipper de en ny cd om bare noen dager. Så da får jeg endelig oppdatert cd-samlinga litt igjen :)

lørdag 23. august 2008

Indian summer pt 2

Jeg får oppdateringer av Topshop på e-mail, og i går fikk jeg da en mail hvor det sto at disse skoene var et must-have i høst. Jeg vil bare minne på at jeg kjøpte et par (omtrent) prikk like sko for et par uker siden. Ikke bare er jeg veldig fornøyd, men jeg sparte masse penger samtidig som jeg har sikret meg et av de hotteste skoparene i høst. Life's good :)

The Velvet Underground

Har veldig lyst til å kjøpe meg noen nye cder nå, og Velvet Underground er veldig høyt på lista. Begynte å høre på de for en tid tilbake, og Lou Reed var et lite geni av en sanger..

fredag 22. august 2008

Primitive løsninger


Det er mange som har spurt hvordan hybelen min ser ut, og tro meg når jeg forteller at den er ikke mye å se. Bokstavelig talt. Den er for liten til å vise frem. Derfor poster jeg heller et par bilder av en hylle i bokhylla mi som jeg brukte til å ha smykkene mine :) ..det er nemlig ikke plass noen andre steder. Skolebøkene mine ligger på grunn av dette litt slengt rundt omkring, men sånn kan det gå. Har litt vanskeligheter med å få satt fram vinyl-platene mine et sted for de synes, derfor ble den primitive løsningen å sette yndlingsplata sammen med smykkene. Resten for bare stå å godgjøre seg sammen med bøkene mine i den andre hylla.. Leilighet er et begrep man aldri har hørt....

Konsert-antrekk

Glemte helt (som vanlig) å ta et ordentlig bilde, så da var det om å gjøre å finne et som man så det sånn ca. Utekonsert med Stage Dolls og Postgirobygget i går. Med tanke på at sommeren nå er over, og uten et lite hint av Indian Summer engang, måtte jeg kle med etter været. Ble da skinntights, lang t-skjorte og et av yndlingssmykkene mine. Kjedet er visst fra H&M i Milano, og det var ei som hadde fått det i gave, men ville bytte det på H&M i Drammen da jeg jobbet der. Vi hadde det ikke inne, så hun fikk ikke bytta det, men siden jeg likte det så godt fikk jeg lov til å kjøpe det! En handel alle var glade for :) (Hvertfall med og vedkommende som ville bytte det.. Hurra!)

onsdag 20. august 2008

mandag 18. august 2008

Berlin again..







"Paris is always Paris, and Berlin is never Berlin" - Jack Lang




søndag 17. august 2008

Søndagens tidsfordriv

Dagen i dag gikk med til å ha omvisning på Samfundet. Det er helt sinnsykt stort der, så det var greit med en liten rundtur for å se hvor alt er. Er ikke rart at jeg alltid går meg bort der i helgene...

Gårsdagens antrekk


Jeg er litt dårlig på å ta bilder av antrekk, men huska det plutselig når jeg stod inni prøverommet i går ;) Dette var for øvrig dag-antrekket.

fredag 15. august 2008

Nye studenter i byen


(Nei, dette var ikke en barnebutikk).

I kveld har vi lært at det finnes morsomme kofferter, sushi er ikke så godt som vi trodde, og Samfundet er stedet man skal være - hvertfall så ofte som mulig. I tillegg har man så klart også lært at man ikke skal gi bort nummeret til venninna di mens du er ute, for det blir brukt mot deg til evig tid etterpå.

Posing




Oh yeah.. Vi blir reine modeller på vors.


torsdag 14. august 2008

Trondheim city

Else og jeg bestemte oss for å sjekke ut byen litt. Det var søndag, så det endte opp med å gå til Nidaros, og tilbake igjen.

Man ser det ikke ordentlig, men det er hjerteballonger. Veldig søte ;)



Alle gleder seg til skolestart...

Har ikke tatt så mange bilder, så har ikke fryktelig mye å legge ut. I kveld er det strandfest på TigerTiger, så kanskje jeg klarer å huske å ta noen bilder.

onsdag 13. august 2008

Samfundet

Kick ass start på fadderuka med fest på Samfundet. Var vel bare rundt 5000 mennesker det.. Hehe, skal nok bli vanskelig å overgå en sånn fest. Men det var tross alt bare starten på fadderuka, så det er mye mer morro i vente.

mandag 11. august 2008

Indian summer

Salg på de skoene jeg har hatt lyst på så lenge :) Tok meg råd til de....

Roadtrip

Man kan si at vi hadde en del bagasje...

Det er ikke bare lett å kjøre og posere samtidig.

Det er enda vanskeligere å slå opp et svært kart i bilen, fordi noen står i byen, og ikke vet hvor de er. Når jeg da skal prate med denne personen på telefonen samtidig som å leite, og ha det stooore kartet utslått i en liten bil, blir man ganske stressa.

Den kule VW-bussen Else og jeg gjerne skulle hatt som russebuss.

Poser ;)

Håvard brukte da sokken sin til å skrive beskjeder på.. Siden baksetet var så utrolig langt unna.

Vi fant en feilparkeing lapp (fra en viss skole) i bilen til Else.. Skulle gjerne mobba, men vi har alle fått den lappen, desverre.